Cum porți articolele vestimentare oversize

79511-xl

În ultima perioadă au început să fie la modă articolele vestimentare oversize. Le vedem peste tot, în toate magazinele. Dar, înainte de a le include în garderoba și ținutele tale, iată ce ar trebui să știi despre acest tip de haine. 

Sacou oversize

Pentru a profita la maxim de această tendință, alege să îmbraci un sacou lung, puțin mai larg. În ce privește normele supradimensionate de îmbrăcăminte pentru doamne pe care trebuie să le urmezi, ține cont de faptul că sacoul pe care-l alegi trebuie să cadă bine pe umeri.

Jachetă din denim oversize

Denimul este un material atemporal, iar articolele vestimentare din denim sunt preferatele noastre. Pentru că mai este puțin și vine primăvara, ce zici de o geacă din denim oversize? Alege haina de exterior care ți se potrivește cel mai bine. Alege cea mai potrivită piesă de bază pentru o ținută clasică.

Vesta oversize

Acest tip de vestă este potrivită în special în timpul zilelelor de primăvară imprevizibile. Dacă decizi să adopți această tendință, regula de care trebuie să ții cont este că partea supradimensionată a vestei ar trebui să fie gulerul și lungimea totală. Ținuta ar trebui să fie formată dintr-o fustă sau pantaloni, pentru un aspect cu adevărat impecabil. Vestele sunt recomandate femeilor care se îmbracă, de obicei, office.

Tricou/bluză/cămașă oversize

Aceste trei articole vestimentare nu lipsesc din dulapul nostru. Și, pentru că modelele oversize sunt la modă în prezent, regula de care trebuie să ții cont este următoarea: poți purta haine mai largi, dar cu excepția umerilor, desigur. Combină-le cu o fustă sau o pereche de pantaloni sau blugi simpli, negri sau albaștri, pentru o ținută echilibrată.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Articole similare