Dieta cu castraveţi – slăbești 7 kilograme în 7 zile

80906-xl

Castravetele este leguma cu cea mai mare cantitate de apă și substanțe nutritive – vitaminele B, C și E, calciu, zinc, magneziu și fibre – sunt cele mai importante. Poate nu știai, dar multe diete includ castravetele, deoarece te ajută să slăbești într-o perioadă scurtă. Dacă vrei să pierzi în greutate, ar trebui să încerci următoarea dietă care te ajută să scapi de aproximativ șapte kilograme într-o săptămână.

Dacă incluzi în alimentația zilnică castravetele, vei elimina toxinele acumulate în organism și vei accelera metabolismul. Castravetele este un diuretic puternic și are puterea de-a combate retenția de apă din corp.

Planul dietei cu castraveţi:

La micul dejun: un bol de salată de castraveți și două ouă fierte;

La gustare: un măr, o piersică sau cinci prune;

La prânz: un bol de salată de castraveți și o felie de pâine neagră prăjită;

La gustare: un shake de castravete;

La cină: 300 de grame de fructe de orice fel vrei;

Iată cum îți poți face o salată de castraveți:

Ai nevoie de:

–    400 grame de castraveți

–    200 ml iaurt

–    1 ceapă verde

–    ½ lingură de sare

Mod de preparare:

Spală castravetele, curăță-i de coajă și taie-l felii. Adaugă sarea și amestecă cu o lingură. Apoi, spală, curăță și taie ceapa verde. Adaugă ceapa tocată și iaurtul și amestecă ușor.

Shake-ul pentru gustarea dintre mese pot fi preparat din:

–    Un castravete

–    Un măr

–    Spanac

Spală, taie și pune toate ingredientele într-un vas și procesează cu blenderul până obții o textură omogenă. Se bea imediat –  înainte de a-și pierde cele mai importante proprietăți. Dacă vei urma această dietă, vei pierde până la șapte kilograme într-o săptămână.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Articole similare