Ghid pentru sprâncene perfect arcuite

80912-xl

Sprâncenele sunt factorul cel mai important când vine vorba de încadrarea chipului. Dacă reușești să îți modelezi sprâncenele în mod corect, trăsăturile feței vor fi mai bine evidențiate. Iată un ghid rapid despre cum poți obține sprâncene perfect arcuite.

Începe prin a măsura sprâncenele pentru stabilirea formei

Înainte de a începe să dai o formă sprâncenelor, este foarte important să le măsori. Poți începe prin a ține un creion verticat de la începutul sprâncenei și podul nasului, făcând un punct pe frunte. Apoi,  rotește ușor creionul astfel încât să se sprijine pe marginea exterioară a nării, dar să se extindă până la colțul exterior al ochiului – în acest caz, idealul trebuie să se încheie cu coada sprâncenelor. Acum că știi unde trebuie să înceapă și unde să se termine sprâncenele, vei ști în ce zonă trebuie să lucrezi. Trebuie să reții că zona dintre cele două puncte pe care le-ai marcat sunt cele mai importante, ceea ce înseamnă că trebuie să te abții de la supraîncărcarea acestei zone.

Îndrăznește, dar nu exagera

După ce ai măsuat sprâncenele și știi unde trebuie să înceapă și unde să se termine, poți merge mai departe. Îndepărtează părul de sub sprâncene și de deasupra lor, dar asigură-te că le smulgi în direcția de creștere. Ține cont de trăsăturile feței.

Completează golurile din sprânceană

După ce te-ai pensat, vei observa că sunt câteva goluri care trebuie umplute. Ai putea face asta cu ajutorului unui creion de sprâncene. Începe de la coada sprâncenei și apoi – cu degetele – întinde culoarea pe sprânceană. Folosește apoi o perie de rimel veche. Periază părul sprâncenei în sus. Deși negru poate părea culoarea potrivită, poate fi prea mult. Recomandat este n creion maroniu închis.

Folosește spray pentru sprâncene

Pentru ca părul sprâncenelor să nu se lase în jos, folosește un spray special. Apoi, cu ajutorul unei perii de rimel dă-i forma finală.  Spray-ul nu numai că va împiedica sprâncenele să pară dezordonate pe parcursul zilei, ci și să le definească.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Articole similare